Skip to content

Blokvogn

Hos Nordic Trailer finder du din næste blokvogn i højeste kvalitet. For at imødekomme de behov, den professionelle transportbranche har, sætter vi som et mindre firma en ære i at finde den rette løsning, ved at specialisere os dybt.

Her kan du finde en stærk kundetilpasset blokvogn til et hvert formål – bygget i Tyskland, tilpasset Skandinavien med afsæt i mange års erfaring, fleksibilitet og kvalitet.

Fleksibilitet og kvalitet sikrer den bedste arbejdsgang

En blokvogn skal passe til opgaven for at sikre dig og dine kunder en professionel oplevelse, hvor blokvognen bringer ekstra nytte til opgaven.

Hos Nordic Trailer tilbyder vi produkter til alle opgavetyper, der løser dine opgaver bedst muligt.

Foruden varierende vægt, størrelse og individuelle tilpasninger til netop dit behov, finder vi sammen løsninger, som er mest værdifulde for netop din forretning

En tilpasset blokvogn

Hos Nordic Trailer kender vi vigtigheden af det rette udstyr. Når udstyret fungerer, skænker vi det sjældent en tanke, men løser opgaven præcist og effektivt. Omvendt dræber det forkerte udstyr flowet i enhver arbejdsgang – og kræver ekstra energi, før opgaven er løst. Vi er 100 % fleksible hvad angår dine ønsker.

Netop derfor tilbyder vi dig at skræddersy en blokvogn der matcher dine behov 1:1. Vi lytter til dine ønsker, bygger en individuel løsning og leverer en stærk blokvogn, der tilgodeser alle dine behov og giver dig ekstra fordele ved hver eneste transportopgave.

Uanset hvilken type blokvogn du foretrækker, eller hvilket udstyr du påtænker at transportere – glæder vi os til at levere en kvalitetsløsning – altid til konkurrencedygtige priser.

Vi hjælper dig gerne med helt nye og innovative løsninger, vi bygger med afsæt i vores lange brancheerfaring. Det skaber vækst og værdi for begge parter.

Kontakt os på +45 21 25 99 88 eller info@nordictrailer.dk for at høre mere om dine muligheder.