Skip to content

Trailer til medbringertruck

Hos Nordic Trailer finder du et bredt udvalg af trailere til medbringertruck. Du har både muligheden for at investere i nogle af markedets absolut bedste transportløsninger fra Nordic Trailer, ligesom vi kan tilpasse løsningen til dine individuelle behov.

En trailer til medbringertruck skal naturligvis være kraftig og nem at betjene. Derudover er det vigtigt, at montering af trucken kan foretages hurtigt og sikkert, da det hjælper dig til kunne levere godset så omkostningseffektivt som muligt.

Hos Nordic Trailer finder du løsninger, der giver optimale forhold til lastning / losning og håndtering.

Løsningen til dine behov

Nordic Trailer samarbejder med nogle af markedets bedste underleverandører som HRD, samt vores eget Nordic Trailer brand, produceret i Tyskland – på en af de mest morderne fabrikker i Europa.

Derudover har du mulighed for at få en tilpasset løsning, der bygges 100 % til dine ønsker og behov – hvad enten det er til en trailer til medbringertruck eller øvrige transportprodukter.

Med en løsning, der matcher jeres behov, får I de bedste betingelser for at øge produktiviteten i det daglige virke. Dét at kunne anvende sin medbringertruck hurtigt og effektivt giver en helt anden fleksibilitet, som både kommer chauffør og virksomhed til gode.

Vi tilbyder Ice Roof/lastsikring XL godkendelser fra TÜV i Tyskland i forskellige varianter, og hurtigluk – et enhånds betjent og tidsbesparende åbning og lukning af presenningerne, udført hos os i rustfristål det kalder vi Easy go/easy close.

Kvalitetshåndværk bygget på erfaring

Har du særlige krav til din trailer til medbringertruck, f.eks. tvangsstyring eller andet, kan du trygt regne med vores ekspertise.

Hos Nordic Trailer udvikler vi os i takt med vores omverden og de moderne krav, der stilles til lasthåndtering og leveringsløsninger, altid med godkendelser fra TÜV således din trailer er fremtidssikret.

Vi hjælper dig gerne med helt nye og innovative løsninger, vi bygger med afsæt i vores lange brancheerfaring. Det skaber vækst og værdi for begge parter.

Kontakt os på +45 21 25 99 88 eller info@nordictrailer.v16.dk og hør mere om dine muligheder for en moderne løsning til medbringertruck.

Her kan du se eksempler på vores trailer til medbringertruck.